Just Because | Paperfuel | Cadeauzakje | 17x25cm

Artikel 10 van 19
€ 0,40 (inclusief BTW)

Deze fantastische zakjes van Paperfuel zijn voor het ultieme inpakgemak! Deze cadeauzakjes zijn als individu al prachtig, maar je kunt ze ook combineren met vele andere producten om je cadeau nog mooier te maken. 

Het zakje heeft een klepje dat je om kunt vouwen en dicht kunt plakken met een leuke sticker of washitape. Dat is niet alleen snel en makkelijk, maar omdat er enorm veel stickers zijn met verschillende teksten en afbeeldingen, kun je er altijd één kiezen die toepasselijk is! Wij hebben stickers voor een verjaardagen en/of feestjes, behalen van een zwemdiploma's, om iemand te bedanken, onze zorghelden, maar ook voor iemand die je gewoon erg lief vind, of voor speciale (feest)dagen, noem het maar op en er is een sticker voor ;) 

Je kunt ook een klemmetje of knijpertje gebruiken. Om het nog feestelijker te maken kun je er nog een mini kaartje of een cadeaulabel aan hangen! 

Dit is een zakje van papier, zonder bodem. Een vlak zakje dus. Ideaal voor plattere en kleinere cadeautjes, maar ook voor cadeaubonnen en kaarten. Je kunt ze ook als enveloppe gebruiken! Zo heb je echt mega snel een cadeautje orgineel ingepakt!

Het materiaal dat voor deze vrolijke cadeauzakjes is gebruikt is coated papier van 80 grams. 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!