Feestelijk inpakken

Vind jij het ook zo leuk om cadeautjes feestelijk in te pakken? Ik wel! Ik vind het super leuk om gezellig ingepakte cadeaus weg te geven! Hoe simpel of klein het cadeau ook is, met een mooie orginele verpakking eromheen maak je het een feestje om uit te pakken. Ik probeer steeds weer nieuwe ideeën op te doen op Instagram en Pintererst en kan daar gerust een hele dagen mee zoet zijn om het helemaal te perfectioneren!

Het inpakken zelf hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door het gebruik van mooie cadeauzakjes of doosjes wordt het meteen een eyecatcher. Probeer vooral te experimenteren met het combineren van kleuren en materialen. Soms kan het mooie simpele craft papier al voldoende zijn. Mooie sticker of label erop die je met een mooi lint of touw vastmaakt en je hebt een prachtig showstuk! Gegarandeerd succes dus ;)

   

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van vrijdag 1 maart t/m zondag 10 maart ben ik voor mijn loondienstbaan in het buitenland en kan ik geen orders versturen. Maar ontvang jij in deze week wel 30% korting op alles in onze webshop bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'MAART2024' !!