PRIVACYVERKLARING

De Ontwerp Meisjes, gevestigd aan de Paulusweg 31, 3341 CS te Hendrik Ido Ambacht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die De Ontwerp Meisjes bewaart
Om een bestelling te kunnen plaatsen heb ik verschillende persoonsgegevens van je nodig zoals je voor- en achternaam, adres gegevens, en e-mailadres. Optioneel is het invullen van je telefoonnummer. Deze zal alleen gebruikt worden als er iets mis is met je bestelling en ik je niet kan bereiken via het opgegeven email adres.

De Ontwerp Meisjes maakt gebruik van de webshopsoftware van Mijnwebwinkel. Een software met beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en mijnwebwinkel toegang tot hebben. Mijnwebwinkel slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze kan ik overzichtelijk inzien in Google Analytics om mijn webshop en aanbod te verbeteren.

Het delen van jou persoonsgegevens met derden
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling en voor administratieve zaken die nodig zijn voor een correcte en complete bedrijfsvoering. Hierdoor kan het voorkomen dat ik de gegevens deel met de volgende partijen:

Mijnwebwinkel, voor uitvoeren van de overeenkomst met onze klanten
Google Analytics, voor inzicht in gebruik van onze website
Mollie, voor afhandelen van betalingen
MyParcel, voor het versturen van de bestellingen
Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht

Voor de belastingdienst is het verplicht om persoonsgegevens die nodig zijn om een bestelling te plaatsen 7 jaar te bewaren. Jij hebt het recht om jou bewaarde gegevens te kunnen inzien, aanpassen of verwijderen (na bewaarplicht). Wil jij hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op via info@deontwerpmeisjes.nl

Ik neem de bescherming van jou gegevens serieus en zal daarom passende maatregelen nemen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en ongewenste openbaarmaking. Ben jij niet tevreden hoe De Ontwerp Meisjes omgaat met jou persoonsgegevens dan kan je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, dit kan hier.

Nieuwsbrief
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Voor het versturen van de nieuwsbrief, werken wij samen met Mailchimp.  

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:
- per e-mail
- via Social Media
Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. In onze webwinkel zijn Social Media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Gebruik cookies
De Ontwerp Meisjes gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. De statistische cookies worden opgeslagen om overzicht te houden van het gebruik van de webshop, om zo mijn aanbod en webshop te kunnen verbeteren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Contact- en bedrijfsgegevens:
De Ontwerp Meisjes
Paulusweg 31
3341 CS Hendrik Ido Ambacht
info@deontwerpmeisjes
www.deontwerpmeisjes.nl

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van vrijdag 1 maart t/m zondag 10 maart ben ik voor mijn loondienstbaan in het buitenland en kan ik geen orders versturen. Maar ontvang jij in deze week wel 30% korting op alles in onze webshop bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'MAART2024' !!