RETOURNEREN

Niet tevreden?
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over het ontvangen product. Je kunt het product dan binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Gepersonaliseerde producten en producten uit onze sale kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wanneer de retour voldoet aan de retourvoorwaarden, wordt de aankoopwaarde van het product binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. 

Retouradres: 
De Ontwerp Meisjes
Paulusweg 31
3341 CS Hendrik Ido Ambacht 

Hoe werkt retourneren?
De producten dienen in de originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd retour gestuurd te worden samen met het herroepingsformulier. De kosten van retour zenden zijn voor eigen rekening. De Ontwerp Meisjes is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen. Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of als er iets ontbreekt, zullen wij zorgen voor het verzenden en/of retour halen van het (juiste) product. 

Download hier het herroepingsformulier
Het ingevulde formulier kan je toesturen via e-mail.

Garantie op de oorbellen
De Ontwerp Meisjes hanteert de juweliers gebruikelijke voorwaarden voor garantie. Wij geven alleen garantie op breuk, wanneer dit binnen 1 maand na aankoop gebeurt. Stuur ons een e-mail inclusief foto, dan ontvang je kosteloos een nieuw paar oorbellen. Normaliter wordt een breuk niet erkend als fabrieks- en materiaalfout, dit is gebruikersschade. 

Na deze maand kun je aanspraak maken op onze coulance regeling. Gaan de oorbellen tussen 1 en 3 maanden kapot, dan bieden wij je een nieuw sieraad aan met een korting van 40%. Of je krijgt een nieuw paar gratis bij je volgende bestelling met een minimale bestelwaarde van € 10,-. 

Drie maanden na aankoop geven wij geen garantie meer, maar uiteraard mag je dan nog steeds je klacht doorgeven, dan kunnen wij hier rekening mee houden in de vorm van een leuk extraatje bij een volgende bestelling! 

Wij geven geen garantie op verlies! Ga voorzichtig om met je sieraad.

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel