Het verhaal achter De Ontwerp Meisjes

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website!

Ik ben Samantha, één van de drie meiden achter ‘De Ontwerp Meisjes’. De andere twee meiden zijn mijn dochters Jill en Jazz. Zij zijn de inspiratie achter deze webshop!

Na de komst van onze oudste dochter Jill, heb ik in 2012 de webshop ‘Creatief Doen’ opgericht. Begonnen met hobbyspullen en uiteindelijk uitgebreid naar duizend+ bedels en daarnaast nog honderden memory sieraden. Samen met mijn moeder, zus en oma hebben we super leuke jaren beleefd op verschillende beurzen en braderieën. Met als hoogte punt het meermaals staan op de grootste Nederlandse hobbybeurs, de KreaDoe.

Na de komst van onze andere dochter Jazz werd het een stuk lastiger om doordeweeks op veel beurzen en braderieën te gaan staan en het feit dat wij gingen verhuizen naar een ‘echt’ klushuis in een geheel andere woonplaats, heb ik besloten te stoppen met Creatief Doen.

Maar uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan, wat gingen wij het missen, die gezellige beurzen en braderieën. Zo begonnen de ideeën voor een nieuwe webshop, de meiden wilde heel graag sieraden en dan met name oorbellen met allemaal hele leuke designs. Dus zo gezegd zo gedaan!

Sinds kort ben ik helemaal weg van mijn lasercutter, Miss Beam! Bij mijn oude werkgever ben ik met deze machine in aanraking gekomen en het is zo gaaf wat hier allemaal mee mogelijk is. Onder het kopje ‘decoratie & cadeautjes van hout’ staan mijn toffe houten creaties! 

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste items en acties? Like ons op Facebook, volg ons op Instagram, bekijk onze inspiratieborden op Pinterest en check ons op TikTok!

Liefs van ons!

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel