Sneeuwbol | 8,5 cm | Do It Yourself

Artikel 9 van 10
€ 2,50 (inclusief BTW)

Hoe leuk zijn deze 'Do It Yourself' sneeuwbollen? Maak je eigen mooie zelfgemaakte sneeuwbol met deze doorzichtige plastic bal, die een wit plastic deksel heeft en volledig waterdicht is. Personaliseer je sneeuwbol door versieringen aan de onderkant van de deksel te lijmen en de bol te vullen met water en bijvoorbeeld glitter of kunstsneeuw. 

De afgewerkte sneeuwbol kan als decoratie gebruikt worden!


Do It Yourself tips:                                                                                                                                                                               

Lijm decoraties in de onderkant van de deksel met een waterbestendige lijm, bijvoorbeeld met een lijmpistool. Vul de bal met water en eventueel glitter of kunstsneeuw. Voor het beste resultaat vul je de bal ongeveer een halve centimeter vanaf de rand, afhankelijk van de dichtheid van de decoratie en schroef je vervolgens de deksel erop. De deksel kan ook versierd worden met bijvoorbeeld washi tape. Maak bijvoorbeeld kleine figuren die bestand zijn tegen onderdompeling in water, zoals krimpfolie, gelamineerde afbeelding, Fimo klei figuren of strijkkralen etc...


Afmeting: 8,5 cm hoog - maat vulgat 4,7 cm

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!