Cactus | 925 Sterling Zilver | Kinderoorbellen

Artikelnummer: JJ24623
Artikel 1 van 6
€ 8,95 (inclusief BTW)

Deze schattige kinderoorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver. De oorbellen zijn voorzien van een slanke zilveren steker met een handige sluiting, waardoor ook kinderen deze oorbellen zelf makkelijk in en uit kunnen doen.

Als extra service doen wij er, helemaal gratis, een setje siliconen rubberen eind dopjes bij. Deze eind dopjes schuif je om het puntje van de steker, deze kunnen ook als alternatief gebruikt worden voor de standaard sluitingen (ook wel vlindertjes genoemd). De kans op verliezen wordt minimaal omdat de eind dopjes ervoor zorgen dat het strakker sluit. Uiteraard volstaan de standaard meegeleverde sluitingen ook. Alleen willen deze weleens losschieten tijdens het aan- en uitkleden, slapen, spelen of bij het sporten... 

Onze oorbellen worden altijd geleverd in een mooi 'De Ontwerp Meisjes' sieraden bewaardoosje! Hier hoef je niks extra’s voor te betalen. De oorbellen zijn gelijk klaar om cadeau te geven!  


De oorbellen zijn mooi afgewerkt en hebben een afmeting van 8 x 10 mm.


Specificaties:

Materiaal: 925 sterling zilver dit is het eerste gehalte zilver van hoge kwaliteit. 925 zilveren oorbellen bevatten 92,5% zilver. Omdat 100% zuiver zilver te zacht is om juwelen mee te vervaardigen zijn de overige 7,5% van een lagere legering, in de meeste gevallen is dit koper. De toevoeging van een ander metaal dient uitsluitend om de kwaliteit van zilver te verbeteren en doen in geen geval afbreuk aan de kwaliteit. 

Afwerking: E-coat (ultrafijne transparante laag organische lak die de oorbellen beschermt en de levensduur van de oorbellen verlengt).

Advies: wij adviseren om onze oorbellen uit te doen tijdens het douchen en/of zwemmen. De chemische middelen in bijvoorbeeld shampoo of zwemwater kunnen de oorbellen aantasten.

Hoe hou je 925 sterling zilver mooi: poets je oorbellen af en toe met een speciale zilverpoetsdoek. Uiteraard ook bij ons verkrijgbaar! 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel