Wij staan in het Algemeen Dagblad | De Dordtenaar

Artikel 11 van 11

Op 22 april 2021 ontving ik een email van Sanne de Viet, werkzaam bij het Algemeen Dagblad | De Dordtenaar, dat zij onze flyer in de brievenbus gekregen had en of wij interesse hadden in het geven van een interview voor in de krant. Zij had tijdens een redactie vergadering onze flyer meegenomen en voorgesteld om een interview met ons te houden voor het onderdeel ‘De Starter’.

Hoe leuk is dat! Natuurlijk willen wij wel een interview geven. Dus zo gezegd, zo gedaan. Op vrijdag 30 april om 11.00 uur hadden wij het gesprek bij ons, in onze omgebouwde schuur, gepland staan. Best wel een beetje spannend, wat gaan ze vragen, hoe kom je over etc etc.. Maar het gesprek verliep heel spontaan en relaxt. Ook Jill en Jazz vertelde honderduit! Tijdens het interview kwam ook fotograaf Victor van Breukelen nog even langs voor het maken van een foto. Na ongeveer een uurtje was het interview afgelopen.  

Dan is het wachten op het bericht dat het daadwerkelijk geplaatst gaat worden. Op 9 mei krijgen we via de mail bericht dat het morgen in de krant en online komt. Oww spannend… Maandag 10 mei sta ik om 7 uur voor de deur van de supermarkt om de krant te bemachtigen. Uiteraard willen Jill en Jazz zelf ook een krant, om deze mee naar school te nemen. Ze kwamen helemaal trots uit school dat ze zoveel leuke reacties hadden gehad. Het is leuk om te zien hoeveel mensen die krant lezen, want wij hebben veel reacties gehad van mensen waar wij het niet aan verteld hadden!

Al met al heel erg leuk om een keer mee te maken! Heb jij het artikel gemist, maar wil je het wel graag lezen? Dat kan via deze link.

 

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!