Sonny Angel | Officieel verkooppunt

Artikel 10 van 11

Wij zijn super trots op het feit dat wij vanaf nu (mei 2021) een geautoriseerde dealer van de Sonny Angels zijn. Dit betekend dat wij alleen de originele Sonny Angels verkopen! Echt zo tof, ik ben zelf al jaren fan van deze geluksbrengers. Nadat ze in 2020 de Cactus Serie uitgebracht hadden was ik helemaal verliefd op deze Sonny Angels.

Het idee achter de Sonny Angels is als volgt: Jij kiest niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou! Want de Sonny Angels worden ‘blind’ verpakt en je weet dus niet van te voren welke Sonny Angel jij gaat ontvangen. Dit is dus echt een verrassing! Hoe leuk is dat!

He may bring you happiness | Hij kan je geluk brengen

Sonny Angel is een engelenjongen die graag allerlei hoofddeksels draagt. Hij staat altijd aan je zijde om je te laten glimlachen. Sonny Angel zorgt voor helende momenten in je dagelijkse leven. Hij is een welkome aanblik bij de ingang van je huis, naast je bed, op je bureau en op zoveel andere plekken.

De Sonny Angels komen uit Japan en zijn daar een grote rage onder kinderen en volwassen. Maar ook in America en Europa wint de Sonny Angel steeds meer aan populariteit! In Nederland zijn de Sonny Angels nu ‘de’ poppetjes die je in een modern poppenhuis plaatst.

In het begin was Sonny Angel geen minifiguur. Hij werd geboren als een pop van 18 cm met grote ogen. De eerste Sonny Angel werd geboren op 15 mei 2004. Sonny Angel heeft "genezing" geleverd aan mensen over de hele wereld. In mei 2021 vieren we de 17e verjaardag van Sonny Angel met een nieuwe serie waarin Sonny Angel traditionele Japanse "Lucky Charms" draagt ​​om je "genezing" en "geluk" te brengen.

Deze schattige geluksbrengers met hun blozende wangentjes, vleugeltjes op hun rug en het blote lijfje zijn echte collectors items. De Sonny Angels zijn 7,5 cm groot en verkrijgbaar in verschillende series. Elk jaar komen er verschillende limited editions series uit, welke maar tijdelijk te koop zijn. De vaste series, zoals de Animal Series 1 t/m 4, Fruit Serie, Vegetable Serie, Flower Serie, Marine Serie en Sweets Serie zijn altijd verkrijgbaar.  

Spaar de Sonny Angels zelf of geef ze cadeau aan iemand anders die wel een geluksbrenger kan gebruiken. Met de Sonny Angels kan gespeeld worden, je kan ze mooi neerzetten in een letterbak of in een poppenhuis, ook op een kinderkamer staan de Sonny Angels erg leuk. De Sonny Angels zijn ook uitermate geschikt om te fotograferen, zoals je tegenwoordig veel ziet op Instagram en Pinterest, de Sonny Angels staan dan te shinen in onwijs mooie poppenhuizen, soms zijn deze poppenhuizen niet van echt te onderscheiden. Ook wij ‘De Ontwerp Meisjes’ zullen deze Sonny Angels veel gaan gebruiken op onze Social Media kanalen!

Bekijk hier onze collectie van Sonny Angels…

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!