Sonny Angel | Hippers

Artikel 9 van 11

Wauw wat zijn ze gaaf, de nieuwe serie Sonny Angel ´Hippers´! Alleen die naam al ´Hippers´, ik ben nu al fan! Helaas zijn ze nu, op het moment van schrijven, nog niet te koop in Nederland, maar zodra ik ze ontvangen en op de website geplaatst heb, dan zal ik dit natuurlijk op alle social media kanalen kenbaar maken. 

Deze super schattige Sonny Angel Hippers kunnen worden bevestigd aan mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, maar ook aan pc's en kleine voorwerpen rond je bureau, zoals pennenbakjes, boeken en fotolijsten. Waar je je Hipper ook neerzet, hij zal je dagelijks een glimlach bezorgen.

Deze nieuwe line-up bevat 12 figuren uit de verschillende dierenseries en Sonny Angel zou Sonny Angel niet zijn, als er ook in deze geweldige Hippers serie niet een fantastische secret Sonny Angels Hipper bij (kan) zitten. Uiteraard hebben ook deze Hippers schattige blote billetjes, nog schattigere poses en warme glimlachen.

Als we naar de foto´s vanuit Sonny Angel Japan kijken dan zien we de volgende Sonny Angel dieren Hippers: eend, olifant, langoor konijn, schaap, panda, hert, giraffe, konijn, leeuw, koala, varken en een muis. De secret Hipper moet dan een unicorn zijn! Ze zijn toch echt té schattig!  Welke Sonny Angel Hipper hoop jij te bemachtigen?

Bekijk hier onze collectie van Sonny Angel…

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!