Sterling zilveren kinderoorbellen

Artikel 8 van 11

Waarom kiezen voor sterling zilveren kinderoorbellen?

De meeste ouders willen 100% zekerheid hebben dat de kinderoorbellen die hun kleintjes dragen op geen enkele manier zal schaden. Vaak staat de kwaliteit van kindersieraden ter discussie. De kinderoorbellen die wij verkopen zijn van sterling zilver en voldoen aan de veiligheidsverwachtingen, aangezien de legering meestal hypoallergeen is.

De samenstelling van sterling zilver is 92,5% zilver (Ag, Argentum) en 7,5% koper of andere legeringen. Bij het maken van een collectie is de 7,5% het belangrijkst. Het idee is om legeringen te kiezen die 100% niet-reactief zijn met de huid en uiteraard moeten ze voldoen aan de toxiciteitsvoorschriften.

Naast hypoallergene eigenschappen, zijn er nog andere redenen dat sterling zilveren sieraden een goede keuze zijn voor kinderen. Sterling zilveren sieraden zijn over het algemeen stevig en gaan vaak een leven lang mee en ze zijn heel gemakkelijk te onderhouden.

Wist je dat... Het regelmatig dragen van sterling zilveren sieraden aanslag op het sieraad kan voorkomen, omdat natuurlijke oliën van de huid een reinigend effect hebben op het metaal. Zilver (Argentum, Ag) heeft namelijk een antibacteriële eigenschap. Bacteriën kunnen geen resistentie ontwikkelen tegen zilver zoals tegen antibiotica.

Onze sterling zilveren kinderoorbellen zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook opmerkelijk betaalbaar!

Neem snel een kijkje in onze grote collectie sterling zilveren kinderoorbellen…

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel