Sonny Angel | Message of Love

Artikel 7 van 11

Deze Sonny Angel Message in Love limited serie serie wordt verwacht in februari 2022!

Dalmatian / 愛してる - Rabbit / I love you - Fennec Fox / 我愛你 - Mouse / 사랑해요 - Deer / Je t’aime - Cow / Te amo 

Dalmatian / 愛してる

De Dalmatier heeft een prachtig kleurenpalet van lichtroze en rode harten. Het hart dat in beide handen wordt gehouden, zegt "I love you" in het Japans. Het is een eenvoudig, maar mooi geluid.

Rabbit / I Love You

Het konijn, met zijn schattige gevouwen oor, is ontworpen met veel roze en rode hartjes. Een felrood hart met de woorden "I Love you" in witte Engelse letters is een romantische afwerking.

Fennec Fox / 我愛你

Het voor het eerst in de geschiedenis van Sonny Angel voegt de woestijnvos zich bij deze collectie. Kenmerkend voor de woestijnvos zijn de grote driehoekige oren. 我愛你", "I love you" in het Chinees, staat op het hart gedrukt.

Mouse / 사랑해요

De felroze muis heeft twee hartvormige oren die charmant zijn. Het hart dat met beide handen wordt vastgehouden, is beschilderd met de Koreaanse woorden "사랑해요" (I love you).

Deer / Je t'aime

Het grote gewei van rendieren staat in sommige delen van Noord-Europa bekend als een "symbool van geluk" en kan je geluk brengen in de liefde. De Franse woorden "Je t'aime" (ik hou van jou) drukken je gevoelens uit.

Cow / Te amo

Het hoofddeksel van de koe is versierd met een groot hart met een mooi contrast van wit en rood. De Spaanse woorden "Te amo" (ik hou van jou) zullen hartstochtelijk je liefde overbrengen.

Welke Valentijns Sonny Angel hoop jij te bemachtigen?

Bekijk hier onze collectie van Sonny Angel…

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!