Sonny Angel | Cherry Blossom

Artikel 6 van 11

Het derde deel van de Sonny Angel Cherry Blossom serie luidt de komst van de lente in!

Nieuwe release: Sonny Angel Cherry Blossom-serie - VREEDZAME LENTE -EDITIE-

Geïnspireerd door "Green Cherry Blossoms", drukt deze nieuwe serie van Sonny Angels de vernieuwing van de lente uit. De bleke gradatie van roze en groen herinnert ons aan de hergroei en het ontwaken van het seizoen. De ingetogen kleuren van Sonny Angels stellen hem in staat om op te gaan in de kersenbloesems en een prachtig en rustgevend lentetafereel te creëren.

Net als het kijken naar lentetaferelen in de natuur, alleen al het kijken naar deze collectie zal je vreugde brengen. We hopen dat je de vernieuwing van de lente zult verwelkomen met deze spannende nieuwe Sonny Angel-serie.

Calico Cat | Lapjescat

Het patroon van de lapjeskat wordt vormgegeven door kersenbloesems.

Peacock | Pauw

De prachtige staartveren en de mooie kuif van de pauw hebben de vorm van kersenbloembloemblaadjes.

Goat | Geit 

De hoorns van de geit zijn prachtig versierd met kersenbloesems.

Rabbit | Konijn

Het schattige konijn is bedekt met zacht gekleurde kersenbloesems. De binnenkant van de oren heeft de vorm van kersenbloembloemblaadjes.

In deze prachtige 'Cherry Blossom' serie zit een hele gave ‘secret’ Sonny Angel en in één op de zoveel dozen zit er ook een zeer zeldzame Robbie in. Zo wordt het extra spannend tijdens het uitpakken! 

Deze fantastische nieuwe limited edition 'Cherry Blossom' Sonny Angel serie wordt verpakt met kersenbloesemblaadjes die dansen op het levendige groen van de bomen, nog voordat je de doos opent, word je meegenomen naar de schoonheid van het seizoen.

Welke Cherry Blossom Sonny Angel hoop jij te bemachtigen?

Bekijk hier onze collectie van Sonny Angel…

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!