Sonny Angel | Bug's World

Artikel 5 van 11

Nieuwe release: neem een ​​kijkje in de fantastische wereld van insecten gemaakt door Sonny Angel!

『Sonny Angel minifiguur Bug's World』

Terwijl de kleuren van bloemen en grassen veranderen, voelen we de komst van de lente. Deze nieuwe collectie Sonny Angel minifiguren geeft uitdrukking aan het ontwaken in de lente van de prachtige wereld van de natuur. Keer terug naar jeugdherinneringen van gefascineerd te zijn door insecten om de zintuigen van zegen, vernieuwing en genezing te ervaren die uit de natuur komen. Wil je niet een kijkje nemen in de fantastische wereld van bugs gemaakt door Sonny Angel?

Als je naar Sonny Angel kijkt, omringd door planten en bloemen, voel je de natuurlijke helende kracht die de geest kalmeert. Sonny Angel Bug's World-figuren zullen de vreugde van de natuur in kamerinterieurs brengen of een schattige kamerplant of tuindecoratie zijn.

We kozen voor een botanische ze voor het verpakkingsontwerp. Als je goed kijkt, zie je kleurrijke bloemen in bloei en schattige beestjes die zich in de tuin verzamelen. Wanneer je elke doos opent en de minifiguur uitpakt, zul je een gevoel van vreugde voelen, net als toen je een kind was en een insect aantrof dat zich stilletjes in de schaduw van het gras en de bloemen verstopte.

Lieveheersbeestje

Het lieveheersbeestje heeft een mooi design met grote stippen en een algeheel rond silhouet. De vleugels gingen zachtjes open als een gewaad en gaven een elegante indruk.

Libelle

De libelle heeft kenmerkende rechte en mooie vleugels. Zijn kleur is prachtig en levendig en het lijkt alsof hij op het punt staat met zijn vleugels te klapperen.

Mier

De mier houdt zijn favoriete zoete koekje in beide handen. Zijn kleine antennes en mooie ronde ogen zijn vol charme. De heldere, frisse blauwe kleurstelling geeft ook een gevoel van vertrouwdheid.

Vlinder

De vlinder fladdert sierlijk in de lucht. De zachtroze kleur van het hoofd, geaccentueerd door de paarse vleugels, creëert een lenteachtige sfeer en brengt de charme van de Sonny Angel naar voren.

Slak

De karakteristieke wervelende schelp van de slak is felroze. Het is misschien klein, maar het heeft een grote aanwezigheid. Ondanks het scheve silhouet van de slak, behoudt hij een gevoel voor humor en ziet hij er natuurlijk schattig uit.

Rups

De rups houdt vrolijk een appel vast waarin hij een hap heeft genomen. Zijn uitdrukking is die van een jongen met een vraatzuchtige eetlust. De opvallende, felle kleuren laten je hart op het eerste gezicht springen.

※ Bumblebee ※ Hommel ※ Secret

De Sonny Angel Bumblebee heeft een grote, pluizige, ronde bodem. Zijn kleine angel is schattig. De parelmoeren gouden kleur geeft de Bumblebee de luxe uitstraling die perfect is voor een "geheime" Sonny Angel.

Robby Angel ※ Bumblebee style ※Secret

Robby Angel draagt ​​een hoed, maar kan de vorm van zijn oren niet verbergen. Hij draagt ​​een ronde broek die een hommel imiteert en ziet er heel schattig uit als hij op een bloemblaadje staat.

Sonny Angel minifiguur Bug's World werd uitgebracht op 28 april 2022.

In deze prachtige 'Bug's World' serie zit dus die hele gave hommel ‘secret’ Sonny Angel en in één op de zoveel dozen zit er ook een zeer zeldzame hommel Robbie in. Weet jij één van deze gave secrects te bemachtigen? 

Nog even een leuk weetje over Sonny Angel:

Sonny Angel is een onweerstaanbare verzamelpop uit Japan. Als je kleine vriend staat hij altijd aan je zijde, om je te beschermen, je te troosten en je aan het lachen te maken... dat is de missie van Sonny Angel. Een belangrijk kenmerk van de Sonny Angel Mini-poppenserie is dat elke serie bestaat uit de 12 verschillende hoofddeksels in "blind box-verpakking". Je weet pas welke je krijgt als je de verpakking opent. Je zult enthousiast zijn en plezier hebben om te zien wat er in zit. De eerste Sonny Angel werd geïntroduceerd in maart 2005. Kort daarna werd een serie minifiguren uitgebracht, de "Animal Series 1" met dierenhoofddeksels. De verjaardag van Sonny Angel is 15 mei 2004.

Bekijk hier onze collectie van Sonny Angel…

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!