Sonny Angel | Donna Wilson

Artikel 4 van 11

Donna Wilson | Textielkunstenaar | Ontwerper

Donna Wilson groeide op op het platteland van Aberdeenshire, in het noordoosten van Schotland, waar ze haar jeugd doorbracht op de boerderij van haar familie, midden in de natuur. Ze maakte haar eerste gebreide lamswollen schepsel tijdens haar studie aan het Royal College of Art in Londen. Sindsdien heeft Donna een bedrijf opgebouwd dat haar unieke, kleurrijke huishoudartikelen, breigoed, accessoires en vreemde voorwerpen over de hele wereld verkoopt. De studio van Donna Wilson is momenteel gevestigd in Londen.

Dreams heeft samengewerkt met textielkunstenaar en ontwerper Donna Wilson. Donna Wilson's Creatures bevat mysterieuze en lieflijke karakters gebreid van de zachtste lamswol en kasjmier garens. Met deze serie is Creatures in de wereld van Sonny Angel gebracht. Wezens zijn speels en uniek, schattig, surrealistisch en geestig.

Dreams deelt Donna Wilsons liefde voor een speelse designesthetiek met een vleugje surrealisme en een geestig wereldbeeld. Deze unieke en opwindende minifiguren zijn ontworpen met de synergie die is afgeleid van de samenwerking van Sonny Angel en Creatures.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van Creatures, de ogen, werd op Sonny Angel geïnterpreteerd door herhaaldelijk vallen en opstaan. We hebben ernaar gestreefd om de beste manier te vinden om de ogen van Creatures weer te geven, ongeacht de hoek van waaruit ze worden bekeken. Veel minifiguren in deze serie hebben ook staarten, wat resulteert in knappe achteraanzichten die de ontwerpen compleet maken.

De afgewerkte ontwerpen combineren de aantrekkingskracht van zowel Sonny Angel als Creatures. De charme van de originele creaties van Donna Wilson wordt prachtig vertolkt in deze figuren. Over de samenwerking zegt Donna Wilson: "Ik ben enthousiast over de manier waarop deze Sonny Angel-serie de persoonlijkheden en onvolmaakt unieke kwaliteiten van mijn originele wezens vastlegt".

Speciaal interview met Donna Wilson

Hoe voelde je je toen je Sonny Angel zag? Ik herkende Sonny Angel onmiddellijk als de iconische engelenbaby en was opgewonden om me voor te stellen hoe een Donna Wilson-serie eruit zou zien.

Waarom heb je besloten om met ons samen te werken? Het is een grote eer om mijn wezens in kleine, verzamelbare figuren te zien veranderen en om de personages voor te stellen aan de fans van Sonny Angel.

Vertel ons hoe u zich voelde toen u het eindproduct zag en wat u hoopt te bereiken met deze samenwerkingsfiguur. Ik was echt opgewonden! Ze interpreteerden mijn ontwerpen zo goed. We hebben nauw samengewerkt met Sonny Angel om het gevoel van de personages precies goed te krijgen, en ik vind dat ze er heel schattig en schattig uitzien. Ik hoop dat mensen ze allemaal willen verzamelen! Ik ben vooral dol op de bonusverrassing!

Bekijk hier onze collectie van Sonny Angel…

 

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!