Sonny Angel | Creatures Series | Donna Wilson

Artikel 3 van 11

Dreams heeft samengewerkt met de in Londen gevestigde textielkunstenaar en ontwerper Donna Wilson. Donna Wilson's Creatures bevat mysterieuze en lieflijke karakters gebreid van de zachtste lamswol en kasjmier garens. Met deze serie is Creatures in de wereld van Sonny Angel gebracht. Wezens zijn speels en uniek, schattig, surrealistisch en geestig.

Meet the Creatures:

Cyril is een van Donna Wilson's eerste wezens en, erkent ze, haar 'oude liefde'. Hij is half vos, half eekhoorn. Cyril is ondeugend en houdt van marmelade, maar hij houdt niet van kwark. Zijn ondeugende gezicht, gecombineerd met de onschuld van Sonny Angel, maakt hem erg lief.

Rudie de wasbeer is de vriend van Cyril met een schattig staartje. Hij krabt en klauwt in ieders bezittingen. Rudie ziet eruit als een modieuze dief en maakt het leven van alledag spannend. Zijn bandietachtige coole uiterlijk valt op, net als zijn rustgevende bruine kleur en gestreepte staart.

Richie de leeuw houdt van aerobics uit de jaren 80, zelfs als zijn uiterlijk je niet doet denken dat hij oefent. Zijn kenmerkende manen en slappe staart zijn ook prachtig nagemaakt in de Sonny Angel minifiguur. Wie zou er niet dol zijn op Richie's besnorde gezichtsuitdrukking.

Digby eet veel pittige chorizoworst terwijl hij een uitdrukkingsloos gezicht behoudt. Als hij echter een cavia ziet, die hij niet leuk vindt, bevriest hij. Zijn kleine sik is onweerstaanbaar, waardoor Digby een van Donna's populairste personages is. Zijn zwart-wit kleurenschema coördineert perfect met minimalistische interieurs.

Is Mono Cat een zebra met een lange staart of een kat? Hij houdt van Mint Humbugs; misschien werden zijn ogen zo groen! Hij is een modieuze kat waar je alleen maar van kunt houden. Met zijn opvallende wit en zwart gestreepte patroon zal deze kat een eenvoudige kamer opvrolijken.

Charlie de aap heeft een opzichtige persoonlijkheid. Hij blinkt uit in dansen met zijn lange armen, benen en staart, maar lijkt het moeilijk te hebben met onweer. Zijn pruilende lippen zijn charmant en zijn goedaardigheid is moeilijk te haten. Als je hem als een aap op een hoge plek zet, wordt je kamer een leuke ruimte.

Iedereen houdt van panda's, maar Donna's magie heeft ze nog aantrekkelijker gemaakt. De verfijning van de klassieke zwart-witte kleurstelling van de panda trekt iedereen aan die hem ziet. Pia probeert de planeet te redden, maar zijn stoute geheimpje is dat hij dol is op snelle auto's.

Rusty speelt in de herfst graag met gevallen bladeren. Maar hij houdt niet van padden. Dit rode wezen lijkt een beetje op een konijn met hangende oren en lange, hangende oren, of als een bassethond, en is gehuld in mysterie. Zijn felrode kleur zal je opvrolijken en je helpen door te gaan als je moe bent.

Bibi is een kleine beer met een verwend karakter die in zijn eigen tempo beweegt. Hij houdt niet van sterke parfums en snelle bewegingen, maar houdt van drop met aardbeienkant. Bibi's glanzende zwarte kleur geeft hem een ​​luxe uitstraling, en de kenmerkende rode polkadot sjaal maakt hem nog kleurrijker en modieuzer.

Rill is een zeer actieve jongen. Hij heeft een ondeugend gezicht en rent altijd rond op zoek naar rupsen en wormen. Hij krijgt gemakkelijk kattenkwaad, maar hij is zo schattig dat je niet anders kunt dan voor hem willen zorgen. De zachte en natuurlijke kleuren van Rill passen bij zijn buitenomgeving.

Cilla de chinchilla houdt van zingen uit volle borst en heeft een hekel aan stille plekken. Zijn ronde roze oren, lichtgrijs lichaam en zwarte staart zo groot als zijn lichaam zijn charmante eigenschappen. Zijn lange neus is vakkundig nagemaakt in de Sonny Angel minifiguur.

Brian is een konijn met lange oren. Hij was de assistent van een goochelaar voordat zijn staart eraf viel. Er is iets aan de uitdrukking en het silhouet van Brian dat rustgevend is om naar te kijken.

Peanut ※ Secret Het duurt even voordat ik uit mijn schulp kom, maar als ik dat eenmaal doe, ben ik het leven en de ziel van het feest. Wist je dat hij is vernoemd naar de babybuil van Donna's zus? Peanut straalt een andere aanwezigheid uit dan andere wezens, waardoor het een perfect "geheim" is voor deze serie. 

Enthousiast geworden en wil je deze serie ook toevoegen aan je collectie? Klik dan hier!

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot en met Koningsdag hebben wij op alles 30% korting bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'KORTING2024' !!