Maak trendy armbanden met de unieke collectie lint met tekst

Artikel 2 van 11

Deze vrolijke serie lint met tekst is een echte musthave als je het leuk vindt om armbanden van lint te maken. De linten, die gemaakt zijn van polyester, zijn verkrijgbaar met verschillende trendy teksten zoals Amour, Life, Love en J’adore en verschillende designs en kleuren. Met deze verschillende linten maak je makkelijk en snel een super trendy armband. 

Knip het lint af op de juiste lengte en verwarm de uiteinden kort met een aansteker om ervoor te zorgen dat de uiteinden gefixeerd worden. Met de speciale smart stopper beads hoef je geen knoop te maken of een slot aan het lint te bevestigen. Deze kraal zorgt ervoor dat het lint vast blijft zitten. Super handig dus en tegelijk een elegante oplossing om je armband te sluiten. Wil je graag nog een extra persoonlijke touch aan je armband geven? Kies dan een mooie bedel uit en bevestig die met een buigring aan het lint. 

Gebruik dit mooie lint met tekst voor het maken van armbanden! 

TIP!
In onderstaande video laten we je een hele handige en snelle manier zien hoe je een smart bead stopper aan lint bevestigt. Knip het lint af op de juiste maat en fixeer de uiteinden met een aansteker. Gebruik een stukje Artistic Wire dat je afknipt en in tweëen buigt. Schuif je stopper kraal over de uiteinden van het Artistic Wire en steek het lint door de opening. Nu kun je voorzichtig de kraal over het lint schuiven en het Artistic Wire verwijderen.

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel