Sonny Angel Gelukspoppetjes

Jij kiest niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou! 'He may bring you happiness!' Dit is hele idee achter deze gelukspoppetjes, Sonny Angel. De Sonny Angels komen uit Japan en zijn daar een grote rage onder kinderen en volwassen. Maar ook in America en Europa wint de Sonny Angel steeds meer aan populariteit! In Nederland zijn de Sonny Angels nu ‘de’ poppetjes die je in een modern poppenhuis plaatst. 

Deze schattige geluksbrengers met hun blozende wangetjes, vleugeltjes op hun rug en het blote lijfje zijn echte collectors items. De Sonny Angels zijn 7,5 centimeter groot en verkrijgbaar in verschillende series. Elk jaar komen er verschillende limited editions series uit, welke maar tijdelijk te koop zijn. De vaste series, zoals de Animal Series 1 t/m 4, Fruit Series, Vegetable Series, Flower Series, Marine Series en Sweets Series zijn altijd verkrijgbaar.

© 2021 - 2024 De Ontwerp Meisjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Van vrijdag 1 maart t/m zondag 10 maart ben ik voor mijn loondienstbaan in het buitenland en kan ik geen orders versturen. Maar ontvang jij in deze week wel 30% korting op alles in onze webshop bij een minimale besteding van 15 euro !! Gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode 'MAART2024' !!